Tieran yhteinen asiantuntijoiden hankinta -palvelu DPS Eingestellt von Tenders Electronic Daily

Tieran yhteinen asiantuntijoiden hankinta -palvelu DPS

Dies ist ein Nachtrag/Aktualisierung von <a href="https://bimworx.net/tender/48172482/profile/">Tieran yhteinen asiantuntijoiden hankinta -palvelu DPS</a>

Bewerbungsschluss

Nicht bekannt

Verfahren

Nicht offenes Verfahren

Art des Auftrags

Dienstleistungserbringung

Haupt CPV-Code
  • IT-Dienste: Beratung, Software-Entwicklung, Internet und Hilfestellung
    72000000-5
Sprache

Finnisch

Auslober/Bauherr

Kuntien Tiera Oy
Tammasaarenkatu 1
00180 Helsinki
Finnland
E-Mail: hankinnat@tiera.fi
Webseite: http://www.tiera.fi

Aufgabe

Dynaamisen hankintajärjestelmän kohteena on konsultti- ja asiantuntijatyö Kuntien Tiera Oy:n (myöhemmin Tiera) ja sen omistajien kehitys- ja muutoshankkeisiin sekä palvelujen ja niiden jatkuvuuden varmistamiseen.Tällä kilpailutuksella haemme osaamisen täydentämiseksi ja palvelujemme kehittämisen sekä ylläpidon tueksi toimittajaverkostoa, joka yhtäältä laajentaa Tieralla jo olevaa asiantuntijuutta ja toisaalta tuo joustavuutta Tieran toimituskykyyn palvelujen vaihtelevissa kysyntätilanteissa. Kysynnän odotetaan lähitulevaisuudessa kasvavan merkittävästi, kun erilaiset rakenteelliset ja teknologiset uudistukset etenevät kohti toimeenpanoaan ja kuntasektorin toimintaan sekä tiedonhallintaan muutenkin kohdistuu yhä uusia kehittämispaineita. Tarkoitus siis on, että kilpailutuksella rakennettava konsultointi- ja asiantuntijaverkosto pystyy toteuttamaan erilaisia ja erityyppisiä konsulttitoimeksiantoja Tieran sekä Tieran omistaja-asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.Kilpailutuksiin voi sisältyä palveluiden lisäksi vähäisessä määrin tavarahankintaa, kuten palvelun käyttämisen yhteydessä tarvittavia laitteita tai ohjelmistoja. Vähäinen määrä tarkoittaa tässä korkeintaan 20%:a yksittäisen kilpailutuksen kokonaisarvosta.
Dynaamisen hankintajärjestelmän kohteena on konsultti- ja asiantuntijatyö Kuntien Tiera Oy:n (myöhemmin Tiera) ja sen omistajien kehitys- ja muutoshankkeisiin sekä palvelujen ja niiden jatkuvuuden varmistamiseen.Tällä kilpailutuksella haemme osaamisen täydentämiseksi ja palvelujemme kehittämisen...
Mehr anzeigen

Suomi-Helsinki: Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki

2021/S 245-647487

Korjausilmoitus

Muutoksia tai lisätietoja koskeva ilmoitus

Palvelut

(Euroopan unionin virallisen lehden täydennysosa, 2021/S 211-554551)

Oikeusperusta:
Direktiivi 2014/24/EU

I kohta: Hankintaviranomainen/-yksikkö

I.1)Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi: Kuntien Tiera Oy
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 2362180-3
Postiosoite: Tammasaarenkatu 1
Postitoimipaikka: Helsinki
NUTS-koodi: FI Suomi / Finland
Postinumero: 00180
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: hankinnat@tiera.fi
Internetosoite (-osoitteet):
Pääasiallinen osoite: http://www.tiera.fi

II kohta: Kohde

II.1)Hankinnan laajuus
II.1.1)Nimi:

Tieran yhteinen asiantuntijoiden hankinta -palvelu DPS

II.1.2)Pääasiallinen CPV-koodi
72000000 Tietotekniset palvelut: neuvonta, ohjelmistojen kehittäminen, Internet ja tuki
II.1.3)Sopimuksen tyyppi
Palvelut
II.1.4)Lyhyt kuvaus:

Dynaamisen hankintajärjestelmän kohteena on konsultti- ja asiantuntijatyö Kuntien Tiera Oy:n (myöhemmin Tiera) ja sen omistajien kehitys- ja muutoshankkeisiin sekä palvelujen ja niiden jatkuvuuden varmistamiseen.

Tällä kilpailutuksella haemme osaamisen täydentämiseksi ja palvelujemme kehittämisen sekä ylläpidon tueksi toimittajaverkostoa, joka yhtäältä laajentaa Tieralla jo olevaa asiantuntijuutta ja toisaalta tuo joustavuutta Tieran toimituskykyyn palvelujen vaihtelevissa kysyntätilanteissa. Kysynnän odotetaan lähitulevaisuudessa kasvavan merkittävästi, kun erilaiset rakenteelliset ja teknologiset uudistukset etenevät kohti toimeenpanoaan ja kuntasektorin toimintaan sekä tiedonhallintaan muutenkin kohdistuu yhä uusia kehittämispaineita. Tarkoitus siis on, että kilpailutuksella rakennettava konsultointi- ja asiantuntijaverkosto pystyy toteuttamaan erilaisia ja erityyppisiä konsulttitoimeksiantoja Tieran sekä Tieran omistaja-asiakkaiden tarpeiden mukaisesti.

Kilpailutuksiin voi sisältyä palveluiden lisäksi vähäisessä määrin tavarahankintaa, kuten palvelun käyttämisen yhteydessä tarvittavia laitteita tai ohjelmistoja. Vähäinen määrä tarkoittaa tässä korkeintaan 20%:a yksittäisen kilpailutuksen kokonaisarvosta.

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.5)Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
14/12/2021
VI.6)Alkuperäisen ilmoituksen viite
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2021/S 211-554551

VII kohta: Muutokset

VII.1)Korjattavat tai lisättävät tiedot
VII.1.2)Teksti, jota alkuperäisessä ilmoituksessa oikaistaan
VII.2)Muut täydentävät tiedot:

Hankintayksikkö korjaa tarjouspyynnön kohdassa Hankinnan kohteen kriteerit kuvattuja koulutusvaatimuksia. Kyse on teknisestä muutoksesta. Korien 1, 4 ja 5 osalta koulutusvaatimus muutetaan seuraavaan muotoon:

Ehdokas täyttää vaatimuksen:

Tarjottavilta asiantuntijoilta edellytetään vähintään AMK-tutkintoa.