Henkilökohtaisen avun ja muiden kotona asumista tukevien palveluiden hankinta dynaamisessa hankintajärjestelmässä Published by Tenders Electronic Daily

Henkilökohtaisen avun ja muiden kotona asumista tukevien palveluiden hankinta dynaamisessa hankintajärjestelmässä

This is a supplement / update of <a href="https://bimworx.net/tender/56978305/profile/">% reference%</a>

Application deadline

Unknown

Procedure

Restricted procedure

Order type

Provision of services.

Main CPV code
  • Health and social work services
    85000000-9
Language

Finnish

Contracting authority / owner

Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä
PL 46
FI-05801 Hyvinkää
Finland
Tel.: +358 504972579
E-Mail: hanna.viuhko@keusote.fi
Website: http://www.keski-uudenmaansote.fi/

assignment

Tällä osallistumispyynnöllä perustetaan sosiaali- ja terveyspalveluiden dynaaminen hankintajärjestelmä. Palvelun tilaajana on Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä, johon kuuluvat Hyvinkään ja Järvenpään kaupungit sekä Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan kunnat.Hankintajärjestelmässä hankinnan kohteena ovat henkilökohtaisen avun palvelut, tukihenkilöpalvelut ja vammaisen asiakkaan hoito- ja huolenpitotyö. Hankinnan kohde ja hankintajärjestelmän toiminta on kuvattu tarkemmin liitteessä Dynaamisen hankintajärjestelmän periaatteet. Palvelut on tarkoitettu Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän asiakkaille, joilla on vammaisuuteen tai pitkäaikaissairauteen liittyvä tuen tarve.Palveluntuottajat voivat hakeutua hankintajärjestelmään perustamisvaiheessa ja myöhemmin sen voimassaoloaikana jättämällä osallistumishakemuksen osallistumispyynnön mukaisesti.Hankintayksikkö varaa dynaamisen hankintajärjestelmän perustamisvaiheessa 25.3.2021 klo 10.00 mennessä saapuneiden osallistumishakemusten käsittelyyn 15 työpäivää. Hankintayksikkö lähettää ensimmäisen hankintajärjestelmän sisäisen tarjouspyynnön luokassa 1 Henkilökohtaisen avun palvelut. Palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin liitteessä Palvelukuvaus Henkilökohtaisen avun palvelut. Tarjouspyyntö lähetetään vasta kun ainakin kaikki edellä ilmoitettuun määräaikaan mennessä saapuneet osallistumishakemukset on käsitelty.Osallistumishakemukset perustamisvaiheessa tulee jättää 25.3.2021 klo 10.00 mennessä.
Tällä osallistumispyynnöllä perustetaan sosiaali- ja terveyspalveluiden dynaaminen hankintajärjestelmä. Palvelun tilaajana on Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä, johon kuuluvat Hyvinkään ja Järvenpään kaupungit sekä Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan kunnat.Hankintajärjestelmässä...
Show more

Suomi-Hyvinkää: Terveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut

2021/S 055-139123

Korjausilmoitus

Muutoksia tai lisätietoja koskeva ilmoitus

Palvelut

(Euroopan unionin virallisen lehden täydennysosa, 2021/S 037-093421)

Oikeusperusta:
Direktiivi 2014/24/EU

I kohta: Hankintaviranomainen/-yksikkö

I.1)Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi: Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 2844969-4
Postiosoite: PL 46
Postitoimipaikka: Hyvinkää
NUTS-koodi: FI1C Etelä-Suomi
Postinumero: FI-05801
Maa: Suomi
Yhteyshenkilö: Hanna Viuhko
Sähköpostiosoite: hanna.viuhko@keusote.fi
Puhelin: +358 504972579
Internetosoite (-osoitteet):
Pääasiallinen osoite: http://www.keski-uudenmaansote.fi/

II kohta: Kohde

II.1)Hankinnan laajuus
II.1.1)Nimi:

Henkilökohtaisen avun ja muiden kotona asumista tukevien palveluiden hankinta dynaamisessa hankintajärjestelmässä

Viitenumero: KEUDno-2020-2731
II.1.2)Pääasiallinen CPV-koodi
85000000 Terveyspalvelut ja sosiaalitoimen palvelut
II.1.3)Sopimuksen tyyppi
Palvelut
II.1.4)Lyhyt kuvaus:

Tällä osallistumispyynnöllä perustetaan sosiaali- ja terveyspalveluiden dynaaminen hankintajärjestelmä. Palvelun tilaajana on Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä, johon kuuluvat Hyvinkään ja Järvenpään kaupungit sekä Mäntsälän, Nurmijärven, Pornaisten ja Tuusulan kunnat.

Hankintajärjestelmässä hankinnan kohteena ovat henkilökohtaisen avun palvelut, tukihenkilöpalvelut ja vammaisen asiakkaan hoito- ja huolenpitotyö. Hankinnan kohde ja hankintajärjestelmän toiminta on kuvattu tarkemmin liitteessä Dynaamisen hankintajärjestelmän periaatteet. Palvelut on tarkoitettu Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymän asiakkaille, joilla on vammaisuuteen tai pitkäaikaissairauteen liittyvä tuen tarve.

Palveluntuottajat voivat hakeutua hankintajärjestelmään perustamisvaiheessa ja myöhemmin sen voimassaoloaikana jättämällä osallistumishakemuksen osallistumispyynnön mukaisesti.

Hankintayksikkö varaa dynaamisen hankintajärjestelmän perustamisvaiheessa 25.3.2021 klo 10.00 mennessä saapuneiden osallistumishakemusten käsittelyyn 15 työpäivää. Hankintayksikkö lähettää ensimmäisen hankintajärjestelmän sisäisen tarjouspyynnön luokassa 1 Henkilökohtaisen avun palvelut. Palvelun sisältö on kuvattu tarkemmin liitteessä Palvelukuvaus Henkilökohtaisen avun palvelut. Tarjouspyyntö lähetetään vasta kun ainakin kaikki edellä ilmoitettuun määräaikaan mennessä saapuneet osallistumishakemukset on käsitelty.

Osallistumishakemukset perustamisvaiheessa tulee jättää 25.3.2021 klo 10.00 mennessä.

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.5)Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
15/03/2021
VI.6)Alkuperäisen ilmoituksen viite
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2021/S 037-093421

VII kohta: Muutokset

VII.1)Korjattavat tai lisättävät tiedot
VII.1.2)Teksti, jota alkuperäisessä ilmoituksessa oikaistaan
VII.2)Muut täydentävät tiedot:

18.2.2021 julkaistua osallistumispyyntöä täsmennetään seuraavasti:

— Soveltuvuusvaatimusten kohdassa Tekninen ja ammatillinen pätevyys luokassa 3 korjataan kirjoitusvirhe ja ylimääräinen sana (vuoden) poistetaan.

— Soveltuvuusvaatimuksien Referenssit-osion teknistä toteutusta on täsmennetty niin, ettei referenssejä tarvitse täyttää mikäli ei halua osallistua luokkaan.

Osallistumishakemusten jättämisen määräaikaa ei muuteta, vaan osallistumishakemukset perustamisvaiheessa tulee jättää 25.3.2021 klo 10.00 mennessä.