Muuttokuljetuspalvelut 2021—2026 (DPS) Published by Tenders Electronic Daily

Muuttokuljetuspalvelut 2021—2026 (DPS)

This is a supplement / update of <a href="https://bimworx.net/tender/29102798/profile/">% reference%</a>

Application deadline

Unknown

Procedure

Restricted procedure

Order type

Provision of services.

Main CPV code
  • Relocation services
    98392000-7
Language

Finnish

Contracting authority / owner

Hansel Oy
PL 1386
FI-00101 Helsinki
Finland
E-Mail: kilpailutus@hansel.fi
Website: https://www.hansel.fi

assignment

Dynaamisen hankintajärjestelmän (jäljempänä myös DPS) kohteena ovat muutto- ja tavarankuljetuspalvelut Manner-Suomen alueella Hansel Oy:n asiakkaille.Dynaamisen hankintajärjestelmän keston aikana kaikki kiinnostuneet ehdokkaat voivat tehdä siihen osallistumishakemuksen. Dynaaminen hankintajärjestelmä on voimassa hankintailmoituksessa ilmoitettuun päivään asti, ellei sitä keskeytetä tai muuteta dynaamisen hankintajärjestelmän voimassaollessa.Hansel Oy:n asiakkaat toteuttavat hankinnat dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksyttyjen ehdokkaiden kesken dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisillä kilpailutuksilla. Dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä tehtävät hankintasopimukset voivat alkaa aikaisintaan perustamisvaiheen ja sisäisen kilpailutuksen jälkeen. Hankintasopimukset tulee tehdä ennen dynaamisen hankintajärjestelmän päättymistä. Hankintasopimusten tulee päättyä viimeistään vuoden kuluttua dynaamisen hankintajärjestelmän päättymisen jälkeen.Dynaamisen hankintajärjestelmän kohde on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnössä ja sen liitteissä, erityisesti liitteessä 1 Dynaamisen hankintajärjestelmän kohde ja liitteessä 2 Dynaamisen hankintajärjestelmän ehdot.
Dynaamisen hankintajärjestelmän (jäljempänä myös DPS) kohteena ovat muutto- ja tavarankuljetuspalvelut Manner-Suomen alueella Hansel Oy:n asiakkaille.Dynaamisen hankintajärjestelmän keston aikana kaikki kiinnostuneet ehdokkaat voivat tehdä siihen osallistumishakemuksen. Dynaaminen hankintajärjestelmä...
Show more

Suomi-Helsinki: Siirto- ja muuttopalvelut

2021/S 012-025921

Korjausilmoitus

Muutoksia tai lisätietoja koskeva ilmoitus

Palvelut

(Euroopan unionin virallisen lehden täydennysosa, 2020/S 248-617402)

Oikeusperusta:
Direktiivi 2014/24/EU

I kohta: Hankintaviranomainen/-yksikkö

I.1)Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi: Hansel Oy
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0988084-1
Postiosoite: PL 1386
Postitoimipaikka: Helsinki
NUTS-koodi: FI1 MANNER-SUOMI
Postinumero: FI-00101
Maa: Suomi
Yhteyshenkilö: Jinna Jylhä
Sähköpostiosoite: kilpailutus@hansel.fi
Internetosoite (-osoitteet):
Pääasiallinen osoite: https://www.hansel.fi

II kohta: Kohde

II.1)Hankinnan laajuus
II.1.1)Nimi:

Muuttokuljetuspalvelut 2021—2026 (DPS)

Viitenumero: HANSEL DPS 00564
II.1.2)Pääasiallinen CPV-koodi
98392000 Siirto- ja muuttopalvelut
II.1.3)Sopimuksen tyyppi
Palvelut
II.1.4)Lyhyt kuvaus:

Dynaamisen hankintajärjestelmän (jäljempänä myös DPS) kohteena ovat muutto- ja tavarankuljetuspalvelut Manner-Suomen alueella Hansel Oy:n asiakkaille.

Dynaamisen hankintajärjestelmän keston aikana kaikki kiinnostuneet ehdokkaat voivat tehdä siihen osallistumishakemuksen. Dynaaminen hankintajärjestelmä on voimassa hankintailmoituksessa ilmoitettuun päivään asti, ellei sitä keskeytetä tai muuteta dynaamisen hankintajärjestelmän voimassaollessa.

Hansel Oy:n asiakkaat toteuttavat hankinnat dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksyttyjen ehdokkaiden kesken dynaamisen hankintajärjestelmän sisäisillä kilpailutuksilla. Dynaamisen hankintajärjestelmän sisällä tehtävät hankintasopimukset voivat alkaa aikaisintaan perustamisvaiheen ja sisäisen kilpailutuksen jälkeen. Hankintasopimukset tulee tehdä ennen dynaamisen hankintajärjestelmän päättymistä. Hankintasopimusten tulee päättyä viimeistään vuoden kuluttua dynaamisen hankintajärjestelmän päättymisen jälkeen.

Dynaamisen hankintajärjestelmän kohde on kuvattu tarkemmin osallistumispyynnössä ja sen liitteissä, erityisesti liitteessä 1 Dynaamisen hankintajärjestelmän kohde ja liitteessä 2 Dynaamisen hankintajärjestelmän ehdot.

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.5)Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
14/01/2021
VI.6)Alkuperäisen ilmoituksen viite
Ilmoituksen numero EUVL:ssä: 2020/S 248-617402

VII kohta: Muutokset

VII.1)Korjattavat tai lisättävät tiedot
VII.1.2)Teksti, jota alkuperäisessä ilmoituksessa oikaistaan
VII.2)Muut täydentävät tiedot:

Hankintayksikkö on havainnut osallistumispyynnön liitteessä 4 Enimmäishinnat virheen. Hankintayksikkö on vaihtanut korjatun liitteen osallistumispyyntöön.

Korjattu 14.1.2021 liitettä 3 Sopimus dynaamiseen hankintajärjestelmään osallistumisesta: Lisätty luku 19 Tilaajavastuu. Hankintayksikkö on vaihtanut korjatun liitteen osallistumispyyntöön.

Korjattu 14.1.2021 liitettä 2 Dynaamisen hankintajärjestelmän ehdot: Poistettu tilaajavastuuseen liittyvät kohdat 24.2 ja 24.3. Hankintayksikkö on vaihtanut korjatun liitteen osallistumispyyntöön.

Korjattu 14.1.2021 Hankintavaiheeseen siirtymisen ajankohtaa. Uusi hankintavaiheeseen siirtymisen ajankohta on 26.1.2021 klo 12.00.