Vihdin kunnan henkilökuljetukset 2022-2023 ja 2023-2024 Published by Tenders Electronic Daily

Vihdin kunnan henkilökuljetukset 2022-2023 ja 2023-2024

Application deadline

06.06.2022, 12:00 hour

Procedure

Open procedure

Order type

Provision of services.

Main CPV code
  • Transport services (excl. Waste transport)
    60000000-8
Language

Finnish

Contracting authority / owner

Vihdin kunta
Asemantie 30
03100 Nummela
Finland
Tel.: +358 942583000
E-Mail: kunnanvirasto@vihti.fi
Website: http://www.vihti.fi

assignment

Vihdin kunta kilpailuttaa henkilöliikennekuljetuksia, joilla hoidetaan ensisijaisesti perusopetuksen lakisääteisiä koulukuljetuksia sopimuskauden lukuvuosille 2022 - 2023 ja 2023 - 2024. Kuljetuksiin yhdistetään mahdollisuuksien mukaan myös muita kunnan henkilökuljetuksia.Vihdin kunta pyytää tarjouksia koulu- ja henkilökuljetuksista autoittain. Kuljetuksissa voi olla kyydissä myös muita kuin koulukuljetusoppilaita. Osalle autoista osoitetaan myös muita kunnan kuljetuksia, kuten kaikille avointa palvelu- ja joukkoliikennettä.
Vihdin kunta kilpailuttaa henkilöliikennekuljetuksia, joilla hoidetaan ensisijaisesti perusopetuksen lakisääteisiä koulukuljetuksia sopimuskauden lukuvuosille 2022 - 2023 ja 2023 - 2024. Kuljetuksiin yhdistetään mahdollisuuksien mukaan myös muita kunnan henkilökuljetuksia.Vihdin kunta pyytää...
Show more

Lots 1

Job / name

Kilometriautot

Description of procurement /scope of services

KILOMETRIAUTOVihdin kunnan peruskoululaisten kuljetukset kouluautolla. Kuljetuksiin valitaan yhteensä yksi (1) kouluauto (kilometrihintainen autot). Koulukuljetukset hoidetaan Vihdin kunnan koulukuljetusperiaatteiden mukaisesti. Kuljetuksiin sisältyy myös mm. esioppilaiden, erityisoppilaiden ja erityispäivähoidon kuljetuksia. Hankinnan kriteereissä on ilmoitettu kullekin autolle vaadittava vähimmäis- ja enimmäispaikkamäärä. Mikäli tarjottava auto ylittää vähimmäispaikkamäärän, tulee myös vähimmäisvaatimuksen ylittävien paikkojen olla tilaajan käytettävissä ilman lisäkorvausta. Kouluautojen liikennöintikorvaus muodostuu kilometreistä, jolloin autolla on kuljetettavanaan vähintään yksi matkustaja. Hankinnan kriteereissä on kullekin autolle annettu takuukilometrit, jotka auton liikennöinnistä minimissään maksetaan, kertyneistä todellisista kilometreistä riippumatta. Mikäli viikkokilometrit ylittävät esitetyn mukaiset takuukilometrit laskutuskuukaudelta laskettuna, kilometrikorvaus maksetaan toteutuneiden kilometrien mukaan kohteeseen tarjotun kilometrikorvauksen mukaan. Kunta voi ohjata myös kilometriveloitteisia autoja muihin kuin koululaisten kuljettamiseen, sekä kuljetuksissa saattaa olla koululaisten lisäksi samaan aikaan myös muita kuljetettavia. Kouluautot liikennöivät Vihdin kunnan koulupäivinä, joita on lukuvuoden aikana 187-190. Joulu- ja kevätjuhlapäivät tai muut lauantaikoulupäivät saattavat edellyttää liikennöintiä myös viikonloppuisin. Autoille annetut takuukilometrit eivät koske em. erityispäivien liikennöintiä. Auton reitit ja aikataulut tekee tilaaja.
KILOMETRIAUTOVihdin kunnan peruskoululaisten kuljetukset kouluautolla. Kuljetuksiin valitaan yhteensä yksi (1) kouluauto (kilometrihintainen autot). Koulukuljetukset hoidetaan Vihdin kunnan koulukuljetusperiaatteiden mukaisesti. Kuljetuksiin sisältyy myös mm. esioppilaiden, erityisoppilaiden ja erityispäivähoidon...
Show more

Others CPV Codes
  • Transport services (excl. Waste transport)
    60000000-8
Project adress

Region (NUTS code): FI1B Helsinki-Uusimaa
Vihti

Lots 2

Job / name

Päiväautot

Description of procurement /scope of services

PÄIVÄAUTOTVihdin kunnan henkilökuljetuksiin tarkoitetut, päiväkohtaisesti hinnoitellut autot. Päiväautoja hankitaan yhteensä kaksi kappaletta. Päiväautot liikennöivät pääsääntöisesti koulupäivisin (ei arkipyhinä tai viikonloppuisin, jollei niin erikseen yhteisesti sovita). Päiväautojen kuljetukset voivat pitää sisällään erityyppisiä kuljetuksia, esimerkiksi esioppilaiden ja peruskoululaisten kuljetuksia, kuljetuksia erityiskouluihin, palveluliikenne- ja kutsuliikenneajoa sekä muuta kaikille avointa liikennettä. Koulukuljetukset hoidetaan Vihdin kunnan koulukuljetusperiaatteiden mukaisesti. Päivittäinen liikennöintiaika on yhteensä maksimissaan 9 h/pv, mutta voidaan jakaa osiin aikavälillä klo 6:30 – 17:00. Auton reitit ja aikataulut tekee tilaaja. Autoissa on oltava rahastusmahdollisuus käteis- / kertamaksujen sekä tyypillisimpien joukkoliikenteen matkakorttien (kuten Matkahuollon tunnistepohjaiset bussikortit) hyväksymiseksi. Saatavat matkustaja- ja rahtitulot tuloutetaan kunnalle kuukausittain laskutuksen yhteydessä vähentämällä ne maksettavasta liikennöintikorvauksesta. Tilaajalle on toimitettava linjakohtaiset matkustustiedot matkustajatulojen tarkistamiseksi ja auton käyttöasteen seuraamiseksi. Matkojen hinnoittelusta päättää tilaaja. Hankinnan kriteereissä on ilmoitettu kullekin autolle vaadittava vähimmäis- ja enimmäispaikkamäärä. Mikäli tarjottava auto ylittää vähimmäispaikkamäärän, tulee myös vähimmäisvaatimuksen ylittävien paikkojen olla tilaajan käytettävissä ilman lisäkorvausta.
PÄIVÄAUTOTVihdin kunnan henkilökuljetuksiin tarkoitetut, päiväkohtaisesti hinnoitellut autot. Päiväautoja hankitaan yhteensä kaksi kappaletta. Päiväautot liikennöivät pääsääntöisesti koulupäivisin (ei arkipyhinä tai viikonloppuisin, jollei niin erikseen yhteisesti sovita). Päiväautojen...
Show more

Others CPV Codes
  • Transport services (excl. Waste transport)
    60000000-8
Project adress

Region (NUTS code): FI1B1 Helsinki-Uusimaa
Vihti

Suomi-Nummela: Kuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta)

2022/S 091-250657

Hankintailmoitus

Palvelut

Oikeusperusta:
Direktiivi 2014/24/EU

I kohta: Hankintaviranomainen

I.1)Nimi ja osoitteet
Virallinen nimi: Vihdin kunta
Kansallinen yritys- ja yhteisötunnus: 0131905-6
Postiosoite: Asemantie 30
Postitoimipaikka: Nummela
NUTS-koodi: FI1B1 Helsinki-Uusimaa
Postinumero: 03100
Maa: Suomi
Yhteyshenkilö: Marjaana Roine
Sähköpostiosoite: kunnanvirasto@vihti.fi
Puhelin: +358 942583000
Internetosoite (-osoitteet):
Pääasiallinen osoite: http://www.vihti.fi
I.3)Viestintä
Hankinta-asiakirjat ovat suoraan saatavilla täydellisinä, rajoituksetta ja maksutta osoitteesta: https://tarjouspalvelu.fi/vihti?id=396946&tpk=adb5f3fb-7b4d-465b-95b0-bf4806623bae
Lisätietoja saa edellä mainittu osoite
Tarjoukset tai osallistumishakemukset on tehtävä/jätettävä edellä mainittuun osoitteeseen
I.4)Hankintaviranomaisen tyyppi
Alue- tai paikallistason virasto/laitos
I.5)Pääasiallinen toimiala
Yleinen julkishallinto

II kohta: Kohde

II.1)Hankinnan laajuus
II.1.1)Nimi:

Vihdin kunnan henkilökuljetukset 2022-2023 ja 2023-2024

II.1.2)Pääasiallinen CPV-koodi
60000000 Kuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta)
II.1.3)Sopimuksen tyyppi
Palvelut
II.1.4)Lyhyt kuvaus:

Vihdin kunta kilpailuttaa henkilöliikennekuljetuksia, joilla hoidetaan ensisijaisesti perusopetuksen lakisääteisiä koulukuljetuksia sopimuskauden lukuvuosille 2022 - 2023 ja 2023 - 2024. Kuljetuksiin yhdistetään mahdollisuuksien mukaan myös muita kunnan henkilökuljetuksia.

Vihdin kunta pyytää tarjouksia koulu- ja henkilökuljetuksista autoittain. Kuljetuksissa voi olla kyydissä myös muita kuin koulukuljetusoppilaita. Osalle autoista osoitetaan myös muita kunnan kuljetuksia, kuten kaikille avointa palvelu- ja joukkoliikennettä.

II.1.5)Arvioitu kokonaisarvo
Arvo ilman alv:tä: 300 000.00 EUR
II.1.6)Osia koskevat tiedot
Tämä sopimus on jaettu osiin: kyllä
Tarjoukset voivat koskea kaikkia osia
II.2)Kuvaus
II.2.1)Nimi:

Kilometriautot

Osa nro: 1
II.2.2)CPV-lisäkoodi(t)
60000000 Kuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta)
II.2.3)Suorituspaikka
NUTS-koodi: FI1B Helsinki-Uusimaa
Pääasiallinen suorituspaikka:

Vihti

II.2.4)Kuvaus hankinnasta:

KILOMETRIAUTO

Vihdin kunnan peruskoululaisten kuljetukset kouluautolla. Kuljetuksiin valitaan yhteensä yksi (1) kouluauto (kilometrihintainen autot). Koulukuljetukset hoidetaan Vihdin kunnan koulukuljetusperiaatteiden mukaisesti. Kuljetuksiin sisältyy myös mm. esioppilaiden, erityisoppilaiden ja erityispäivähoidon kuljetuksia. Hankinnan kriteereissä on ilmoitettu kullekin autolle vaadittava vähimmäis- ja enimmäispaikkamäärä. Mikäli tarjottava auto ylittää vähimmäispaikkamäärän, tulee myös vähimmäisvaatimuksen ylittävien paikkojen olla tilaajan käytettävissä ilman lisäkorvausta. Kouluautojen liikennöintikorvaus muodostuu kilometreistä, jolloin autolla on kuljetettavanaan vähintään yksi matkustaja.

Hankinnan kriteereissä on kullekin autolle annettu takuukilometrit, jotka auton liikennöinnistä minimissään maksetaan, kertyneistä todellisista kilometreistä riippumatta. Mikäli viikkokilometrit ylittävät esitetyn mukaiset takuukilometrit laskutuskuukaudelta laskettuna, kilometrikorvaus maksetaan toteutuneiden kilometrien mukaan kohteeseen tarjotun kilometrikorvauksen mukaan. Kunta voi ohjata myös kilometriveloitteisia autoja muihin kuin koululaisten kuljettamiseen, sekä kuljetuksissa saattaa olla koululaisten lisäksi samaan aikaan myös muita kuljetettavia. Kouluautot liikennöivät Vihdin kunnan koulupäivinä, joita on lukuvuoden aikana 187-190. Joulu- ja kevätjuhlapäivät tai muut lauantaikoulupäivät saattavat edellyttää liikennöintiä myös viikonloppuisin. Autoille annetut takuukilometrit eivät koske em. erityispäivien liikennöintiä. Auton reitit ja aikataulut tekee tilaaja.

II.2.5)Hankintasopimuksen tekoperusteet
Jäljempänä mainitut perusteet
Hinta
II.2.6)Arvioitu arvo
II.2.7)Sopimuksen, puitejärjestelyn tai dynaamisen hankintajärjestelmän kesto
Alkamispäivä: 01/08/2022
päättymispäivä: 31/07/2024
Tätä sopimusta voidaan jatkaa: kyllä
Sopimusten jatkamisen kuvaus:

Sopimusta voidaan jatkaa varsinaisen sopimuskauden jälkeen 1+1 vuotta, lukuvuosi 2024 - 2025 (optio 1) ja lukuvuosi 2025 - 2026 (optio 2). Kunta päättää optiovuosien käytöstä erikseen 6kk ennen optiokauden aloitusta.

II.2.10)Tietoa eri vaihtoehdoista
Eri vaihtoehdot hyväksytään: ei
II.2.11)Tietoa lisähankintamahdollisuuksista
Lisähankintamahdollisuudet: ei
II.2.13)Tietoa Euroopan unionin rahastoista
Hankinta liittyy Euroopan unionin varoin rahoitettavaan hankkeeseen ja/tai ohjelmaan: ei
II.2.14)Lisätiedot
II.2)Kuvaus
II.2.1)Nimi:

Päiväautot

Osa nro: 2
II.2.2)CPV-lisäkoodi(t)
60000000 Kuljetuspalvelut (jätteen kuljetusta lukuun ottamatta)
II.2.3)Suorituspaikka
NUTS-koodi: FI1B1 Helsinki-Uusimaa
Pääasiallinen suorituspaikka:

Vihti

II.2.4)Kuvaus hankinnasta:

PÄIVÄAUTOT

Vihdin kunnan henkilökuljetuksiin tarkoitetut, päiväkohtaisesti hinnoitellut autot. Päiväautoja hankitaan yhteensä kaksi kappaletta.

Päiväautot liikennöivät pääsääntöisesti koulupäivisin (ei arkipyhinä tai viikonloppuisin, jollei niin erikseen yhteisesti sovita).

Päiväautojen kuljetukset voivat pitää sisällään erityyppisiä kuljetuksia, esimerkiksi esioppilaiden ja peruskoululaisten kuljetuksia, kuljetuksia erityiskouluihin, palveluliikenne- ja kutsuliikenneajoa sekä muuta kaikille avointa liikennettä. Koulukuljetukset hoidetaan Vihdin kunnan koulukuljetusperiaatteiden mukaisesti. Päivittäinen liikennöintiaika on yhteensä maksimissaan 9 h/pv, mutta voidaan jakaa osiin aikavälillä klo 6:30 – 17:00.

Auton reitit ja aikataulut tekee tilaaja. Autoissa on oltava rahastusmahdollisuus käteis- / kertamaksujen sekä tyypillisimpien joukkoliikenteen matkakorttien (kuten Matkahuollon tunnistepohjaiset bussikortit) hyväksymiseksi. Saatavat matkustaja- ja rahtitulot tuloutetaan kunnalle kuukausittain laskutuksen yhteydessä vähentämällä ne maksettavasta liikennöintikorvauksesta. Tilaajalle on toimitettava linjakohtaiset matkustustiedot matkustajatulojen tarkistamiseksi ja auton käyttöasteen seuraamiseksi. Matkojen hinnoittelusta päättää tilaaja. Hankinnan kriteereissä on ilmoitettu kullekin autolle vaadittava vähimmäis- ja enimmäispaikkamäärä. Mikäli tarjottava auto ylittää vähimmäispaikkamäärän, tulee myös vähimmäisvaatimuksen ylittävien paikkojen olla tilaajan käytettävissä ilman lisäkorvausta.

II.2.5)Hankintasopimuksen tekoperusteet
Jäljempänä mainitut perusteet
Hinta
II.2.6)Arvioitu arvo
II.2.7)Sopimuksen, puitejärjestelyn tai dynaamisen hankintajärjestelmän kesto
Alkamispäivä: 01/08/2022
päättymispäivä: 31/07/2024
Tätä sopimusta voidaan jatkaa: kyllä
Sopimusten jatkamisen kuvaus:

Sopimusta voidaan jatkaa varsinaisen sopimuskauden jälkeen 1+1 vuotta, lukuvuosi 2024 - 2025 (optio 1) ja lukuvuosi 2025 - 2026 (optio 2). Kunta päättää optiovuosien käytöstä erikseen 6kk ennen optiokauden aloitusta.

II.2.10)Tietoa eri vaihtoehdoista
Eri vaihtoehdot hyväksytään: ei
II.2.11)Tietoa lisähankintamahdollisuuksista
Lisähankintamahdollisuudet: ei
II.2.13)Tietoa Euroopan unionin rahastoista
Hankinta liittyy Euroopan unionin varoin rahoitettavaan hankkeeseen ja/tai ohjelmaan: ei
II.2.14)Lisätiedot

III kohta: Oikeudelliset, taloudelliset, rahoitukselliset ja tekniset tiedot

III.1)Osallistumisvaatimukset
III.1.1)Ammattitoiminnan harjoittamiskelpoisuuden vaatimukset, myös ammatti- tai kaupparekistereihin kuulumista koskevat vaatimukset
Luettelo ehdoista ja niiden lyhyt kuvaus:

Tarjoaja vastaa siitä, että sillä ja mahdollisilla alihankkijoilla on kyseisiin kuljetuksiin oikeutetut luvat ja pätevyydet sekä muut lain mukaiset vaatimukset täytettynä ennen sopimuskauden alkamista. Tällaisia vaatimuksia ovat mm. liikennelupa, kuljettajien ammattipätevyydet, lasten kanssa työskentelevien rikostaustojen selvittäminen sekä päivähoito- ja koululaiskuljetusten kalustovaatimukset (mm. alkolukko ja ajoneuvon merkintä). Tarjoajan tulee täyttää tilaajavastuulain vaatimukset ja tullessaan valituksi toimittaa tilaajalle lakiin sisältyvät selvitykset (Laki tilaajan selvitysvelvollisuudesta ja vastuusta ulkopuolista työvoimaa käytettäessä). Tarjoajan tulee huolehtia, ettei sitä tai sen johtohenkilöitä koske hankintalain mukainen poissulkuperuste ja tullessaan valituksi esittää tilaajalle hankintalain 88 §:ssä mainittu rikosrekisteriote / -otteet. Selvitykset ja rikosrekisteriotteet on toimitettava hankintapäätöksen jälkeen niin piankuin se teknisesti on mahdollista.

IV kohta: Menettely

IV.1)Kuvaus
IV.1.1)Menettelyn luonne
Avoin menettely
IV.1.3)Tietoa puitejärjestelystä tai dynaamisesta hankintajärjestelmästä
IV.1.8)Tietoa WTO:n julkisia hankintoja koskevasta sopimuksesta (GPA)
Hankintaan sovelletaan julkisia hankintoja koskevaa sopimusta: kyllä
IV.2)Hallinnolliset tiedot
IV.2.2)Tarjousten tai osallistumishakemusten vastaanottamisen määräaika
Päivämäärä: 06/06/2022
Paikallinen aika: 12:00
IV.2.3)Arvioitu päivä, jona tarjouspyynnöt tai osallistumishakemukset lähetetään valituille ehdokkaille
IV.2.4)Kielet, joilla tarjoukset tai osallistumishakemukset voidaan toimittaa:
Suomi
IV.2.6)Vähimmäisaika, joka tarjoajan on pidettävä tarjouksensa voimassa
Kesto (kuukausina): 4 (tarjouksen ilmoitetusta vastaanottopäivästä)
IV.2.7)Tarjousten avaamista koskevat ehdot
Päivämäärä: 06/06/2022
Paikallinen aika: 12:15

VI kohta: Täydentävät tiedot

VI.1)Toistuvia hankintoja koskevat tiedot
Kyse on toistuvasta hankinnasta: ei
VI.2)Tietoa sähköisistä työnkuluista
Sähköinen laskutus hyväksytään
VI.3)Lisätiedot:
VI.4)Muutoksenhakumenettelyt
VI.4.1)Muutoksenhakuelin
Virallinen nimi: Markkinaoikeus
Postiosoite: Radanrakentajantie 5
Postitoimipaikka: Helsinki
Postinumero: 00520
Maa: Suomi
Sähköpostiosoite: markkinaoikeus@oikeus.fi
Puhelin: +358 295643300
Internetosoite: http://www.oikeus.fi/markkinaoikeus
VI.5)Tämän ilmoituksen lähettämispäivä:
06/05/2022